Werkwijze
Wanneer u als ouder(s), school of gemeente met mij contact hebt opgenomen volgt er een kennismakingsgesprek. Tijdens het gesprek bespreken we wat de hulpvraag is en om welke doelen het gaat.
Samen bekijken we hoe de begeleiding er uit zou kunnen zien. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend.
Individuele begeleiding op school of bij het gezin wordt vergoed via het Samenwerkingsverband passend onderwijs, de Wet langdurige zorg (WLZ in de vorm van PGB) of Jeugdwet (in de vorm van ZIN).






Individuele begeleiding op school
Door de intern begeleider en in sommige gevallen de leerkracht wordt er een ondersteuningsplan opgesteld. Hierin staan onder andere de doelen vermeld. Met deze doelen ga ik aan de slag en houd ik ouders en school op de hoogte door middel van onder andere logboeken. Binnen een bepaalde periode die met de school wordt afgesproken worden de doelen geëvalueerd en waar nodig bijgesteld. Er vindt een overleg plaats waar ook de ouder(s) in betrokken worden.
Individuele begeleiding in het gezin
Bij de individuele begeleiding die wordt geboden binnen een gezin wordt er samen met de ouder(s) en de jeugdconsulent van de gemeente de doelen vastgesteld.
Middels een zorgplan wordt er aan deze doelen gewerkt en vind er binnen een afgesproken periode een evaluatie plaats waarin de hulpvraag en doelen besproken worden. Deze evaluatie is samen met de ouder(s), de jeugdconsulent en eventueel het kind of de jongere.
Waar nodig sluit ik mij graag aan bij het multidisciplinair overleg zodat er goed onderling contact is over de begeleiding van uw kind.

Benieuwd wat ik kan betekenen?